2014-03-07 15:45:13• hírek • Szatmár.ro

Jól szeretni - Vekerdy Tamás előadása Szatmárnémetiben

dr. Vekerdy Tamás
dr. Vekerdy Tamás

Egy évtized elteltével újra Szatmárnémetibe látogat dr. Vekerdy Tamás gyerekpszichológus, író, műfordító, iskolaalapító.

A méltán népszerű szakember "Jól szeretni - Tudod-e, hogy milyen a gyereked? Gyerekkortól kamaszkorig" címmel tart előadást a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata és az Aranykapu Kulturális Egyesület szervezésében, a Szakszervezetek Művelődési Házának kistermében március 28-án, 18.00 órától.

Vekerdy Tamás tanított a Színház és Filmművészeti Főiskolán, majd a Miskolci Egyetem Neveléstudományi Tanszékén. Az első magyarországi Waldorf-óvoda és -iskola  alapítója, 1991 óta a Waldorf-tanárképzés vezetője és tanára. Több mint két tucat könyvet írt, szépirodalmi és pszichológiai írásokat egyaránt: Borisz és Gleb, Nagyapám iratai, Fiatal szülők könyve, Kamaszkor körül, Álmok és lidércek - Iskolaalapítás Magyarországon,  Felnőttek és gyerekek - Mit akarunk egymástól?, Lélek-jelenlét, Jól szeretni - Tudod-e milyen a gyereked? stb. A Nők Lapja magazin állandó szerzője.

A népszerű pszichológus első alkalommal az I. Partiumi Magyar Napok alkalmával látogatott Szatmárnémetibe, 2002-ben, ezt követően a nagy sikerű "Pedagógiai alternatívák az európai csatlakozás küszöbén" című konferencia-sorozat meghívott előadója.

Egy belépő ára: 20 lej. Jegyeket a Színház jegypénztárában (Horea utca 6. szám) lehet vásárolni, hétköznap 10-17 óra között. Az előadásra a helyek száma korlátozott. Programfelelős: Nezezon Enikő: 0744-687813

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: