2011-03-21 14:51:32• hírek • Szatmár.ro

Jól szerepeltek az Ügyik és a Tigrisek

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a Mesevetélkedő országos döntőjét Nagyváradon, ahol a szatmári csapatok kitűnően szerepeltek.

A március 18-20. között Nagyváradon megrendezett Mesevetélkedőn idén is szép számban vettek részt kisdiákok: az ország 15 megyéjéből 33 csapat mérhette össze a tudását a népszerű versenyen.

„Idén is sokat nyomott a latban a mesejelenet előadása, a párperces darabot is zsűri bírálta. A feladatlapra és a színpadi produkciókra adott pontszámokból alakult ki a végső helyezés" - magyarázta Román Melinda Szatmár megyei szervező, a zsűri egyik tagja.

A két szatmári csapat nagyon jó eredményekkel büszkélkedhet, hiszen a Mircea Eliade Általános Iskolából Leiti Mónika tanítónő „Ügyi" csapata - Romocsa Réka, Jakab Edina, Deszti Rafael, Nyíri István - aranyérmes lett, az első helyen végzett, míg a Hám János Római Katolikus Iskolaközpontból Renn Renáta tanítónő „Tigrisek" csapata - Scheitli Krisztina, Szarvadi Engelbert, Baliga Máté, Ghiriti Edmond - dicséretben részesült.

Mindkét csapat különdíjat kapott a kitűnő színpadi produkciójáért, az első helyezettek ugyanakkor a Napsugár különdíját, egy egyhetes illyefalvi táborozást is elnyertek.


Szatmári sikerek az országos Mesevetélkedőn
Szatmári sikerek az országos Mesevetélkedőn


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: