2007-10-06 23:22:13• hírek • Szatmár.ro

Lupóként kerül gyártásba a Volkswagen Up!

nvwup1Hamarosan szériagyártásba kerül a Volkswagen Frankfurtban leleplezett tanulmánya.
Még szinte meg sem száradt a festék a VW Up! névre keresztelt tanulmányán, de már most sokat lehet tudni a szériagyártásba kerülő modellről. A Frankfurti Autószalonon látott háromajtós Lupo néven kerül forgalomba, vagyis az 1998 és 2005 között gyártott kisautó utódja lesz.

A normál Lupo meglehetősen kurta, vagyis 3,45 méteres lesz, de hamarosan érkezik az ötajtós varináns, amelynek tíz centiméterrel megnövelt hossza maximum a hátsó üléseken ülők még változatosabb kínzására lehet elegendő. A farmotoros törpe ötajtós verzióját egyébként a 2008-as Genfi Autószalonon láthatjuk először teljes valójában. Valamivel később jelenik meg a Lupo Mini-Van, amely 3,75 méteres hosszával az előzőnél használhatóbb autó lesz, kombiszerű karosszériájában pedig néhány bőrönd is elfér majd.

A motorok között új fejlesztésű két- és háromhengeres dízel és benzines erőforrásokat találunk majd, négyhengerest nem kap a törpe. 2011-től várható a kínálat alternatív hajtású bővítése: hibrid és teljesen elektromos kisautó is érkezik majd. Az árakról egyelőre nincs információ, de a wolfsburgiak évi félmillió eladását tervezik, ehhez pedig kedvező árfekvésre is szükségük lesz majd. 
nvwup2
ma.hu 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: