2009-10-30 11:13:22• hírek • volkswagen.hu

Jól szerepeltek a Volkswagenek

Az Euro-NCAP (New Car Assessment Programme) elismerten az egyik legfontosabb mérce a gépkocsik biztonsága terén. A szervezet által bevezetett, úgynevezett „eltolt" töréstesztnél például sokkal magasabb követelményeket alkalmaznak, mint amilyeneket az európai törvények előírnak. Ennek ellenére a VW hat modellje (Polo, Golf, Tiguan, Touran, Passat és Tuareg) kapta már meg az Euro-NCAP által végzett törésteszt eredménye révén e legkiválóbb, ötcsillagos minősítést. Ezért a Volkswagen nyugodt állíthatja, hogy modellpalettája az egyik legbiztonságosabb az autópiacon.

Alig néhány héttel ezelőtt az Euro-NCAP töréstesztjén a Polo kitűnőre vizsgázott - akárcsak előtte a hatodik generációs Golf és a Tiguan is.

,, Nagyon büszkék vagyunk erre, mert egyrészt a biztonságra való törekvés már régi Volkswagen-hagymány, másrészt az eredmény utat mutathat a fejlesztéseinknél is - mondta Dr. Ulrich Hackenberg, az Igazgatóságnak a Fejlesztésekért felelős főnöke.   A Volkswagen mindig előállt olyan fejlesztési eredményekkel, amelyek később standarddá, a széria-felszereltség részévé váltak az autópiacon.   Példa erre az Elektronikus Stabilizációs Program (ESP), amely nem csak a legfelsőbb kategóriákban, hanem az autópiac teljes vertikumában elérhető.

Volkswagen Tiguan

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: