2014-09-08 15:32:12• hírek • Szatmár.ro

Jól szerepeltek a VSK dzsudokái a Balkán bajnokságon

A Szatmárnémeti VSK cselgáncsozói több érmet is szereztek a Bosznia-Hercegovinában megtartott versenyen.

Szeptember 5-7-én a bosznia-hercegovinai Trebinje városban tartották meg a felnőtt korosztály cselgáncs Balkán-bajnokságát. A Szatmárnémeti VSK már az első versenynapon három bronzérmet begyűjtött a 66 kilós Remus Lazea, a 81 kilós Marian Halas és a 100 kilós súlycsoportban versenyző Sámel Lóránd révén.

A második nap a csapatversenyeké volt, a román válogatott pedig a férfi és a női csapattal is tatamira lépett, nem is kis sikerrel, hiszen mindkét együttes érmet szerzett: a lányok bronzérmet, a fiúk aranyat.

Fontos viszont elmondani: a Romániát képviselő ötfős férfi válogatott négy tagja - Remus Lazea (66 kg), Eduard Nicolaescu (73 kg), Marian Halas (81 kg) és Cristian Bodarlau (90 kg) - a Szatmárnémeti VSK sportolója.

A román válogatott a csoportküzdelmekben 5:0 arányban győzte le Törökországot és Montenegrót, a legjobb négy között is 5:0-ás eredményt sikerült elérni Bosznia-Hercegovina válogatottja ellen. A döntőben Szerbia volt az ellenfél, ellenük 3:2 arányban nyert a túlnyomórészt szatmári sportolókból álló válogatott.

Szatmári cselgáncssikerek

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: