2014-06-02 15:05:00• hírek • Szatmár.ro

Jól szerepeltek Terely tanítványai Nagybányán

fotó: Citynews.ro
fotó: Citynews.ro

Nyolc éremmel tértek haza a nagybányai Cupa Nordului cselgáncs-viadalról a szatmári sportolók.

Cupa Nordului néven rendeztek cselgáncsversenyt a hétvégén Nagybányán. A megmérettetésen számos romániai megye sportolói vettek részt és nem hiányoztak természetesen a szatmáriak sem: az Unio Sportklub dzsudokái képviselték megyénket. Külföldről is érkeztek versenyzők: Moldovából és Magyarországról, szóval egy jó színvonalú, értékes versenyzőket felvonultató rendezvény volt.

Terely Mihály tanítványai pedig igen kitettek magukért: négy aranyéremmel, két ezüsttel, két bronzzal és két ötödik hellyel tértek haza.

Aranyérmet szerzett U12-es kategóriában a 34 kilós súlycsoportban Stan Dominic, az U14-es korosztályban az 57 kilós súlycsoportban Czerlau Jennifer, az U18-as, 90 kilósok versenyében Faur Florin. Sámel Lóránd a felnőttek között lett aranyérmes a 100 kilogrammos súlycsoportban. Czerlau Mercédesz és Seres Cristian ezüstérmes lett - előbbi az U18-as korosztály 57 kilós súlycsoportjában, utóbbi a felnőttek 60 kilogrammos súlycsoportjában végzett második helyen.

Oprea Sergiu (U12, 46 kg) és Grozea Alex (U 18, 81 kg) egy-egy bronzéremmel bővítették a szatmáriak érmeinek sorát, két további versenyző pedig kevéssel maradt le az éremszerzésről - a 14 éven aluliak között a 42 kilogrammos Kincses Tamás és a 44 kilogrammos Takács Atlanta az ötödik helyen végeztek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: