2008-03-19 17:24:07• hírek • Szatmar.ro

Nemzetközi kutyakiállítás Szatmárnémetiben

 Szatmárnémeti nyerte meg az első nemzetközi kutyakiállítás szervezési jogát.

Az idei romániai kinológiai aktivitásnak három fő kiállítása van, amelyet először Szatmárnémetiben, ezt követően Bukarestben végezetül Aradon tartanak meg.


A két napos nemzetközi kiállításra április 19 és 20 között kerül sor a szatmárnémeti strand területén. A kiállításra szinte minden környező országból érkeznek versenyzők. A birói gárda is javarészt külföldi szakemberekből tevődik össze.

Amint azt Dr. Molnár Zsolttól, az Ebtenyésztők Egyesületének elnökétől megtudtuk ez a kiállítás több szempontból is lényeges, ugyanis aki szeretné, hogy kutyája elnyerje az országos champion címet, annak idén a fent említett három kiállítás valamelyikén mindenképpen győznie kell. Fontos megjegyezni azt is, hogy minden olyan külföldi kutya, amely az országában már champion és a szatmárnémeti kiállításon CACIB címet kap, automatikusan megszerzi a román champion titulust is. A kiállítás második napján az összes díjat nyert szatmárnémeti eb közül, kiválasztják szatmár legszebb kutyáját.

Minden olyan kutyatulajdonos akinek kutyája A típusú törzskönyvel rendelkezik, április elsejéig a www.achrsm.ro weboldalon jelezheti részvételi szándékát.

P.A. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: