2007-11-05 21:27:18• hírek • Szatmar.ro

Kutyakiállítások

Az idei évben még három kutyakiállítást rendeznek meg.

Az idei évben még három kutyakiállítást rendeznek meg. November 11-én a Derby Kutyakiállítás Aradon lesz megtekinthető. A különböző versenyekről beszélgettünk Dr. Molnár Zsolt állatorvossal.

Fajkutyákkal mindenki szeret kiállításokra, különböző versenyekre járni. Még ebben az évben a Derby, a Top Ten, illetve a Championok Championja kutyakiállítás kerül megrendezésre. A Derby Kutyakiállítást minden évben megszervezik, csak azokat a kutyákat lehet nevezni, akik a 2006-os évben születtek, tehát egy kutya élete során mindössze egy Derby versenyen vehet részt.

A Top Ten-ben kiválasztják, az idei év tíz legszebb kutyáját. Különböző versenyeken nyert kutyák pontszámokkal gazdagodnak, bizonyos ponthatár elérése esetén, nevezhetnek a Top Ten-ben való részvételért. Több bíró dönti el, hogy a pontszámok alapján bejutott kutyák közül ki kerüljön, a rangos listára.

A Championok Championja kiállításon már valóban csak a legjobbaknak van helyük. Az a kutya képviseltetheti magát, amelyik három országos versenyt nyert már, ugyanis azzal egyetemben champion címet szerzett magának. A champion titulussal rendelkező kutyák közül választják ki a legszebbet, aki a championok championja lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: