2015-08-07 17:17:42• hírek • Szatmár.ro

Vasárnap tartják a Donát-ünnepet Szatmárhegyen

Koncertek, szépség- és favágóverseny is lesz a hétvégén a községközpontban.

Hálaadó szentmisét és rengeteg színes programot tartanak vasárnap Szatmárhegyen, a több évtizedre visszanyúló hagyományú Donát-napon. A helyi RMDSZ szervezet, a helyi tanács és a támogató cégek közreműködésével egy igen színvonalas rendezvény részesei lehetnek a helyiek, na meg a szatmári megyeközponthoz közel eső településre kilátogatók.

A program 11 órakor veszi kezdetét, akkor a Donát-kápolnánál adnak hálát a gazdák az idei szőlőtermésért, a kedvező időjárásért. A szórakoztató program az erdődi mazsorettek felvonulásával indul, ők a sportpályáig vonulnak, ahol a rendezvények zöme zajlani fog. Szűcs Szabolcs polgármester köszönteni fogja azokat a házaspárokat, akik ötven éve vannak együtt jóban rosszban.

15 órától tartják a hivatalos megnyitót, ezt pedig karate-bemutató, favágóverseny, szépségverseny és zumba-bemutató fogja követni.

17 órakor kezdődnek a koncertek: a fellépők között van a Neoton-famíliás Csepregi Éva, Mohácsi Brigitta, Horea Topan és Robertó is. A koncerteket követően a kultúrotthonban tartott bulival ér véget a szatmárhegyiek községnapja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: