2015-08-10 15:36:06• hírek • Szatmár.ro

Jól sikerült a Donát-napi rendezvény Szatmárhegyen

Finom étkek készültek, köszöntötték az aranylakodalmasokat és megválasztották a község szépét is.

Mindenki jól érezte magát, aki kilátogatott Szatmárhegyre, a Donát-napi ünnepségre. Délben hálát adtak a szőlőtermésért a Donát-kápolnában tartott misén, majd következtek a szórakoztató rendezvények a községközpont sportpályáján.

Az erdődi mazsorettek nyitották meg a rendezvényt, majd következtek a köszöntő szavak: a felszólalók között Szűcs Szabolcs polgármester mellett ott volt Pataki Csaba szenátor, Adrian Stef megyei tanácselnök, Riedl Rudolf tanácselnök-helyettes és Altfatter Tamás alpfefektus is.

A rendezvényen minden volt, mi szemnek-szájnak ingere. Több bográcsban már reggeltől finom étkek készültek, a színpadon a helyi RMDSZ Nőszervezetének a tagjai által szervezett szépségverseny zajlott, de volt favágóverseny és erősember-verseny is. Szűcs Szabolcs polgármester a rendezvény keretében nyolc, aranylakodalmukat ünneplő házaspárt is köszöntött.

Az est folyamán koncertek, majd diszkó várta a résztvevőket. A rendezvény tehát jól sikerült, a szatmárhegyiek és a környéken lakók valószínűleg már nagyon várják a kéövetkező évi Donát-ünnepet.



Favágó-versenyt is rendeztek Szatmárhegyen

Finom bográcsos ételek készültek

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: