2019-07-04 08:17:03• hírek • x

Jól jönne plusz 500 lej a nyaraláshoz? Egy szatmári cég szabadságpénzzel kedveskedik az alkalmazottaknak

Ha nyaralásról van szó, a pénztárcád soha nem lehet túlságosan vastag, mivel a szálláson és ellátáson kívül mindig lehet találni néhány olyan dolgot, ami még megér egy-két lejt. Gondoljunk csak egy étteremben eltöltött kellemes estére, néhány szuvenírre, vagy miért is ne, akár egy extra vakációs napra is. Épp ezért minden bani jól jön, ha üdülésre adjuk a fejünket.

Ezt szem előtt tartva, a WOCO PSC Rom úgy döntött, hogy az alkalmazottaknak nyáron fizetés-kiegészítéssel kedveskednek. Közel 200 alkalmazottjuk számára ugyanis a szabadságolások időszakában havonta 500 lejes nyaralási pótlékot is utalnak a fizetés mellé, ezzel hálálva meg a munkatársak hűségét és kitartó munkáját. Ezen pótlékban természetesen azok is részesülhetnek, akik csak nemrég kezdték karrierjüket a cégnél. Ebben az esetben ők a ledolgozott hetekkel, hónapokkal arányosan kapják meg az említett juttatást.


De hogy azok se érezzék magukat hátrányban, akik még csak most szeretnének csatlakozni a csapathoz, a szatmári cég egy munkába állási támogatást is ad, melyet már a cégnél eltöltött harmadik hónap után át is utalnak. A 300 lejes bónuszt ugyanakkor további 300 lejjel is ki lehet egészíteni, melyet azok kaphatnak meg, akik újabb munkatársakat toboroznak a WOCO PSC számára.


Azonban ez nem minden, ugyanis a WOCO PSC Rom alkalmazottai ételjegyeket, a szombati munkáért túlórapótlékot, a tevékenység hatékonyabbá tételére tett javaslatokat pedig extra juttatásokkal díjazzák. Ha tehát épp állást keresel, és olyan munkahelyre vágysz, ahol megbecsülik a munkádat, akkor jó döntés lehet a WOCO PSC Rom. Tárcsázd bizalommal a 0261-805219-es számot vagy írj a recrutare@ro.wocogroup.com e-mail címre, de akár személyesen is felkeresheted a cég szatmári székhelyét, a Fagului utca 35. szám alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: