2014-01-20 09:27:11• hírek • Blikk.hu

Jól járt lánya sikereivel Bach Szilvia

A december közepén egy több hónapos versenysorozat végén győztesnek kikiáltott Danics Dóra mellett ugyanis édesanyja, Bach Szilvia is élvezi lánya hatalmas sikerének az előnyeit.

A humorista-énekesnőt tudniillik az utóbbi időben egyre több helyre hívják szerepelni, noha az utóbbi tíz évben nem ez volt a jellemző, valahogy kikerült a reflektorfényből. Mostanában azonban ismét érdekessé vált a személye, sőt vendégként már a lánya nélkül is feltűnt műsorokban, mint például Jakupcsek Gabriella beszélgetős show-jában, a Ridikülben, de számos újság hasábjain is sűrűn találkozhatunk a nevével újabban.

Noha Bach Szilvia nem kívánt arról beszélni, milyen érzés ismét a középpontban lenni, főként egyszerre a lányával, de Dóra elárulta, ő is nagyon sokat köszönhet az édesanyjának, így természetesen örül annak, hogy Szilviát is újra felfedezték.

- Anyu dolgozott az elmúlt években is, ugyanúgy játszott színházakban, meg újságot is írt, mint most, de való igaz, ennyire nem volt a reflektorfényben - mondta Dóra, aki belátja, amióta őt megismerte az ország, édesanyjának is több a lehetősége.

- Nagyon-nagyon örülök, hogy most ez kicsit másképpen van, és többet szerepel. Valamennyire tehát nála is lehet mérni a győzelmem hatását - árulta el mosolyogva Dóra, aki már korábban kijelentette, hogy a győzelemért járó nyereményútra is anyukájával megy. S mivel még nincs meg a jogosítványa, az első hely mellé járó autót is egy időre Bach Szilviára bízza.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: