2017-09-01 09:46:03• hírek • Szatmár.ro

Jól indult, ám egy szerencsétlen baleset miatt rosszul folytatódott Maninak a SIxDays

A csütörtöki futamon esett egyet, ami miatt értékes perceket vesztett.

Franciaországban javában zajlk a SixDays hatnapos enduroverseny, amelyen természetesen jelen van a szatmári Dakar-hős, Gyenes Emánuel is, az Autonet Motorcycle Team versenyzője. Egyedül ő képviseli Romániát a megmérettetésen, a műszaki segítséget pedig Magyarország csapata biztosítja számára.

A verseny első napjaiban Mani nagyon jól haladt, bár őt is kínozta a 38-40 Celsius fokos kánikula, ami közrejátszott az egyik versenyző halálában is.

Csütörtökig Mani az aranyérmesek idejével futott, ám egy váratlan esés miatt könnyen meglehet, hogy kiesik az elit körből.

"Kicsit túlvállaltam magam, túl gyorsan hajtottam egy szakaszon, kicsúszott a motor első kereke és estem egy nagyot. Nem sérültem meg, de letört a motor kuplungkarja, így elég nehéz volt befejezni a mért szakaszt" - mesélte Gyenes Emánuel a Szatmár.ro-nak.

Mani a pénteki versenynapon még megpróbál behozni a lemaradásból, nagyon szurkolunk neki, hogy a 250 kilométeres távon sikerüljön neki a javítás. Szombaton már csak egy rövidke mért szakaszt kell teljesítsen a mezőny.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: