2009-05-23 21:05:14• hírek • Gozner Gertrud

Jól indult a Családi Hétvége

Sikeres volt a Kossuth kertben megszervezett Családi Hétvége első napja. Akik kilátogattak a rendezvényre változatos programokon vehettek részt.

Az előadások részben az 1848-49-es szabadságharc tematikája köré szerveződtek. A történelmi sátorban délután 16 órakor a Szent István Kör felkérésére dr. Bene János történész, a nyíregyházi múzeum főigazgatója tartott előadást Szabolcsi huszárok a tavaszi hadjáratban címmel. A színpadi programok között hallgathattunk huszárnótákat, Legyen úgy mint régen vót címmel Méhes Kati színművésznő 48-as dalokat adott elő, emellett fellépett a panyolai citerazenekar és a felvidéki Rockszínpad Zúgjatok harangok című műsorának dalai szintén a 1848-49-es eseményekről emlékeztek meg.

Ezen kívül Cserey Csaba dobművész és együttese szórakoztatta a közönséget, este 21 órától pedig az Északi Színház művészei egy órás műsor keretén belül adták elő a Mindhalálig Beatles című darab összes dalát. A színpadi programokon kívül egész nap kézművesvásár, könyvvásár, lábteniszbajnokság, vívóbemutató, paintball és sakkverseny várta az érdeklődőket.

A Családi Hétvége azonban még nem ért végett, vasárnap a gyerekeké lesz a főszerep a Kossuth kertben, a programsorozat délután 18 órakkor Kovács Kati fellépésével zárul. A rendezvény szervezői az Ady Endre Társaság, a szatmári Magyar Ifjúsági Kezdeményezés és a Madisz.


A képre kattintva elérhető a képgaléria

Jól sikerült a Kossuth kertben megszervezett Családi Hétvége első napja.
Jól sikerült a Kossuth kertben megszervezett Családi Hétvége első napja.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: