2018-09-20 10:10:17• hírek • Bede Emőke

Jól helybenhagyta részeg vejét a besztercei asszony

Tragikomikus eset történt nemrégiben Beszterce városában: egy alkoholmámorban úszó férfi szerelmet akart az anyósától, de viszonzásképp csak egy alapos verést kapott –számol be róla az observator.tv.

A híradás szerint a férfi és az anyósa között már hosszabb idő óta igencsak feszült volt a kapcsolat, ugyanis a nő azzal vádolta a vejét, hogy megcsalja a feleségét, azaz az asszony lányát. A férfi valóban kapható lett volna egy kis házasságon kívüli kalandra, azonban kiszemeltje épp a saját anyósa volt. Egyik nap aztán néhány pohár ital kellő bátorságot adott a férfinak ahhoz, hogy felkeresse az asszonyt. Az ártatlan bátorságból aztán bolond vakmerőség lett, a férfi ugyanis elkezdte lerángatni a nő ruháit és meg akarta erőszakolni.
 

Az anyósa azonban ellenállt, mi több, jól helybenhagyta támadóját. Az asszony feljelentést tett a rendőrségen, s mikor előállították a férfit, testén megannyi árulkodó seb és zúzódás utalt a nem túl kellemes kalandra. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, a férfit szexuális erőszak kísérletével gyanúsítják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: