2019-08-24 13:39:58• hírek • Bede Emőke

Jól helybenhagyta a rablót a szolgálaton kívüli egyenruhás

Silaghi Stelian
Silaghi Stelian

Szatmárnémeti egyik híres-hírhedt utcájában próbált meg pénzt rabolni egy idős férfitől egy nagykárolyi huligán. Talán azt hitte, könnyű zsákmányra tehet szert, de a sors egy tollvonással áthúzta számításait.

14 óra 59 perckor futott be a 112-re a bejelentés, mely szerint egy, az Ostrovului utcán található tömbház lépcsőházában rablási kísérlet történt: egy 61 éves lakót egy tőle 30 évvel fiatalabb nagykárolyi, kettős állampolgársággal rendelkező férfi megpróbált kifosztani. A támadó balszerencséjére azonban az idősödő férfi szomszédjában épp a Helyi Rendőrség egyik szolgálaton kívüli tagja, a 45 éves Silaghi Stelian lakott, aki nem habozott az áldozat segítségére sietni. Dulakodni kezdtek a rablóval, majd végül az egyenruhásnak sikerült legyűrnie a fickót, akinek egyébként a motozás során egy lőfegyvert is találtak a zsebében.


Mivel a verekedésben mindketten szereztek kisebb-nagyobb sérüléseket, ezért a rablót és legyőzőjét is be kellett szállítani a sürgősségi osztályra. A rendőrség bűnügyi eljárást indított az ügyben.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: