2008-10-17 11:46:20• hírek • Szatmar.ro

Jól cserélt a Rapid

A csereként beálló Cesinha két góljával jutott tovább a Rapid a Román Kupában.

A Román Kupa-hét a csütörtöki Petrolul - Rapid összecsapással ért véget, amely mérkőzést annak ellenére a fővárosi csapat otthonában rendeztek, hogy a ploiestiek voltak a pályaválasztók.

 

A mérkőzés nem hozott sem színvonalas, sem eseménydús játékot, a gólokon kívül kevés helyzetet dolgoztak ki a csapatok. A Rapid a kezdeti dominanciája közepette Djalovics révén szerezte meg a vezetést (kellett hozzá Panaite kapus hibája), ám a vendégek negyed órával később Mitiu révén egyenlítettek. Ezt követően eseménytelenül folyt a játék, a vasutasoknál Pitbull volt az egyedüli, akinek a játékában némi fantázia lakozott, míg a „petrósok" a játékrész végén két gólt is szerezhettek volna.

A második félidő sem hozott nagyobb izgalmakat, csak egy les miatt tévesen meg nem adott vendég-gólt. A félidő derekán a Rapid mestere cserére határozta el magát, és ez döntőnek bizonyult. Az ekkor behozott Cesinha ugyanis a 80. percben egy remek akció végén vezetést szerzett csapatának: Cesinha - Pitbull - Djalovics volt a labda útja, a montenegrói sarokkal tette vissza a játékszert a brazilnak, nem hibázott. Öröme azonban csak két percig tartott, a Boya ugyanis kézzel ért a labdához a saját tizenhatosán belül, Tincu pedig bevágta a büntetőt.

A hosszabbítás igazi büntetés volt nem csak a játékosoknak, de a szurkolóknak is. A Rapid fölénye ellenére sem tudott helyzetet kialakítani, mígnem Cesinha a 188. percben gondolt egyet, és 17.méterről a kapu jobb sarkába bombázott, bejuttatva ezzel csapatát a legjobb 16 közé.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: