2006-09-02 15:39:28• hírek • Szatmar.ro

Jókedvkúra - 120 percben

jokedvKét röpke óra elegendő, hogy nyugodtabbak, szebbek, vonzóbbak leszünk.

Aki ügyes, a délutánra már nem hagy munkát. Helyette lazít, szépítkezik, hogy testben és lélekben is felkészüljön az estére, a hétvégére. Két röpke óra elegendő hozzá: nyugodtabbak, szebbek, vonzóbbak leszünk.

Végre itt az újabb hétvége – két nap a lazítás, a pihenés, a család vagy a szerelem jegyében. Készüljünk fel rá, legyünk szebbek és nyugodtabbak. Lépésről, lépésre…

Életteli haj
- Egy illatos regeneráló hajpakolás táplálja a hajszál belsejét, visszaadja a haj csillogását. Hajmosás után masszírozzuk a fejbőrbe, s amíg megiszunk egy finom gyümölcsteát, hagyjuk hatni a krémet. Utána alaposan öblítsük le.

Ragyogó arc
- Ha az arcbőr fáradt és színtelen, csodákat tesz egy vitaminos pakolás. Vastagon kenjük föl, hagyjuk hatni legalább 10 percig – ez alatt nyúljunk el a kanapén és relaxáljunk. Utána finoman törülgessük le a bőrről.

Egy kis lazítás
- Merüljünk el egy aromaolajos, illatos 36-38 fokos habfürdőben, és 20 percre felejtsük el a világot! Ellazít, testet-lelket felüdít.

Puha bőr
- A szárazabb bőr gyakran viszket is. Egy intenzív testápoló sokat segít. Fürdés után a szokásosnál vastagabban kenjük be az egész testünket. 10 perc után törülgessük le a be nem ivódott krémet.

Illatos kéz
- Szeretnéd, hogy kezed a sok-sok főzés és házimunka után is puha és illatos legyen? Ha igen a fürdéshez használj illatos, aromás szappant, utána pedig alaposan masszírozd be finom kézkrémmel.

Alabástrom nyak
- A nyak finom bőrén nagyon hamar meglátszanak az évek. Különösen gondos ápolást igényel. Egy intenzív bőrápoló krémmel masszírozva, pihenjünk 10-15 percet, majd töröljük le. nana

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: