2020-02-10 11:39:18• hírek • Bede Emőke

Jogsi nem volt, ital annál több

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, nem mindennapi baleset történt vasárnap hajnalban Nagykárolyban: egy fiatalember az általa vezetett Volkswagen Passattal először két autót tört össze, majd beleszaladt az egyik helyi benzinkút épületébe.

Információink szerint a 21 éves körüli helybeli sofőr elvesztette irányítását autója felett, majd nekicsapódott három másik járműnek, ezt követően pedig belehajtott az egyik helyi benzinkút épületébe. A fiatalember azonban ahelyett, hogy vállalta volna a felelősséget tetteiért, egyszerűen elillant. A helyszínre rövid időn belül megérkeztek a rendőrök és a tűzoltók, akik biztosították a területet egészen addig, míg a gázszolgáltató helyreállította a kocsi által okozot károkat.


A nagykárolyi rendőrség emberei rövid időn belül elfogták a fiatal sofőrt, aki a szondás vizsgálat eredménye szerint igencsak ittas volt a baleset pillanatában, leheletében ugyanis 1,4 mg/l légalkoholszintet mutatott ki a készülék. Ugyanakkor a rendőrségi vizsgálat során az is kiderült, hogy a B. P. vezetői engedéllyel sem rendelkezett, mi több, a Passat sem az övé volt, hanem egy másik férfié, akivel korábban együtt italoztak, viszont utóbbi elbóbiskolt. Ezt használta ki a 21 éves fiatalember, elcsente a kulcsokat, majd mattrészegen csapott néhány kört a városban. S ha azt hinnénk, hogy ezt már nem lehet tetézni, tévedünk ugyanis sajtóértesülések szerint a fiatalember a baleset pillanatában épp a telefonját nyomogatta. Nem csoda hát, hogy a hatóság emberei 24 órára őrizetbe vették a sofőrt, az ügyben pedig büntetőjogi eljárást kezdeményeztek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: