2015-11-19 13:00:34• hírek • Kocsis Zoltán

Jogsi nélkül került árokba autójával

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Szamoskóródon árokba került egy gépkocsi, a 17-es lakótelepen pedig egy elővigyázatlan gyalogost gázoltak el - dióhéjban ez Szatmár megye szerdai közúti krónikája. Szerencsére egyik érintett sem szenvedett súlyos testi sérüléseket.

Az első baleset a DJ 193-as jelzésű megyei úton történt. A túlzott sebesség és óvatlanság következtében Vasile N. elveszítette uralmát Audi típusú személygépkocsija fölött Szamoskóród településen és az árokban kötött ki.

A 24 éves fiatalember szerencséjére kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet, ám mivel kiderült, hogy semmilyen vezetői engedéllyel nem rendelkezik, tettéért a bíróság előtt kell felelnie.

Néhány perccel 22 óra után baleset történt a 17-es negyed főutcáján, az Independentei utcában is, ahol T. Levente BMW-jévél elgázolta T. Adriant. A helyszíni vizsgálatok kiderítették, hogy a 28 éves férfi elővigyázatlanul futott át az utcán, ez okozta a balesetet. Szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta a történteket, T. Leventére pedig gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt vár bírósági eljárás.

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint egyik esetben sem játszott szerepet az alkohol.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: