2017-11-20 13:17:02• hírek • Bede Emőke

Jogsi nélkül és ittasan indultak el, büntetéssel tértek haza

Nem telt eseménytelenül a megyei közlekedési rendőrök hétvégéje: több ittas vezetőt és jogosítvány nélkül közlekedőt fogtak a rend emberei.

Vasárnap délután Turc területén tartottak közúti ellenőrzést a közlekedési rendőrök, ekkor állították meg azt a helybéli férfit, kinek leheletében 1,16 mg/l alkoholkoncentrációt mért a szonda. A meglehetősen ittas 34 éves sofőrt további vizsgálatok elvégézése érdekében a kórházba kísérték. A felelőtlen sofőr bűnlajstroma azonban nem merült ki ennyiben, mivel vezetői engedéllyel sem rendelkezett.
 

Nem volt jogosítványa annak a bélteki traktoristának sem, aki Béltek és Ákos között okozott balesetet. A mezőgazdasági gép sofőrje balra szeretett volna kanyarodni, azonban a manőver előtt nem biztosította be magát, így összeütközött egy személyautóval. Az ütközés során megsérült egy kiskorú, aki a 34 éves sofőr által vezetett autóban ült. Egyik sofőr sem ivott a balesetet megelőzően, viszont a traktor sofőrje nem rendelkezett vezetői engedéllyel.
 

A bélteki traktorsofőrnek nem volt jogsija, egy szatmári vezetőtől viszont a közlekedésiek vették el, miután 0,84 mg/l alkoholkoncentrációt mértek nála. Az 55 éves helyi férfi ellen természetesen eljárást indítottak .


A hétvége során 627 büntetést osztottak ki, 47 vezetői engedélyt és 9 forgalmit függesztettek fel. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: