2015-08-12 17:47:25• hírek • Szatmár.ro

Jogosítványa sem volt a Csomaközön részegen balesetező férfinak

fotó: Gazeta de Nord-Vest
fotó: Gazeta de Nord-Vest

Több közölekedési baleset is történt kedden Szatmárnémetiben.

Keddről szerdára virradó éjszaka 2:30-kor értesítették a nagykárolyi közlekedési rendőröket arról, hogy Csomaköz településen baleset történt. S. István Dacia személygépkocsiját vezette, ám az útviszonyokhoz képest túl gyorsan hajtott, elvesztette uralmát a gépjármű felett és a menetirány szerinti bal oldalon elhagyta az úttestet és egy épület falának ütközött.

A balesetben könnyebb sérülést szenvedett egy 21 éves nő, egy 30 éves férfi és egy 8 éves kislány. A sérülteket a Nagykárolyi kórházba vitték. Kiderült: az autóvezető ittas állapotban ült a volán mögé - az általa kilélegzett levegőben 1,09 mg/liter volt az alkohol-koncentráció. Ráadásul semmiféle autóvezetői jogosítvánnyal nem rendelkezett!

Augusztus 11-én 10:05-kor a Batizi és a Soimoseni utcák kereszteződésében történt közlekedési baleset. A 37 éves Ioan B. a Soimoseni utcában vezette Dacia személygépkocsiját, amikor elütött egy 67 éves kerékpárost. A férfi a járdán haladt kerékpárjával, majd egy adott pillanatban körültekintés nékül hajtott le az úttestre - ekkor történt a baleset. A kerékpáros könnyebb sérüléseket szenvedett.

Kedden 17 órakor a Károlyi úton vezette Volkswagen típusú személygépkocsiját Ioan E. amikor elütött egy 18 éves leányzót. A fiatal hölgy körültekintés nélkül, nem gyalogátkelőhelyen akart átkelni az úttesten.

17:10-kor is baleset történt kedden Szatmárnémetiben: Sebastian D. Fordjával nem adott elsőbbséget a gyalogátkelőhelyen közlekedő 75 éves gyalogosnak. A nyugdíjas könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: