2017-10-18 12:04:48• hírek • Bede Emőke

Jogosítvány és forgalmi engedély nélkül okozott balesetet

Három közúti balesethez is riasztották a közlekedési rendőröket a keddi nap folyamán.

Ezek közül a legsúlyosabb a késő esti órákban történt Újberek területén. A rendőrségi nyomozás során kiderült, hogy egy újmikolai fiatalember robogójával túllépte a megengedett sebességhatárt, ennek következtében elvesztette irányítását a jármű felett, majd árokba borult. A robogós megsérült a baleset folyamán, azonban nem csak emiatt fájhat a feje, ugyanis a rendőrök megállapították, hogy a 19 éves férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, és robogója sem volt bejegyezve.

Szintén jogosítvány nélkül vezetett az a Gorzs megyei férfi, aki Illéd külterületén okozott anyagi károkkal járó balesetet. Személyi sérülés nem történt, így a fiatal ellen csak vezetői engedély nélküli közlekedés vádjával indítottak eljárást.

Végül, de nem utolsósorban bíróság előtt felelhet tettéért az az 56 éves szatmári férfi is, aki nem volt megfelelően elővigyázatos egy kanyarodási manőver során, így összeütközött egy másik autóval. A Szilágy megyei autóban ülő 25 éves sofőr nem sérült meg, a szintén vele utazó 26 éves nőt és fél éves gyermekét azonban kórházba szállították könnyebb sérülések miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: