2012-08-20 07:39:54• hírek • Blikk.hu

Jockey még soha nem volt ilyen jó

„Hatalmas szemétláda ez az új Jockey. Olyan förtelmesen aljas dolgokat művel, hogy le a kalappal előtte" - mondta elismerően Reviczky Gábor, az újrainduló Dallas főgonoszának magyar hangja.

Hosszú szünet után ugyanis ismét benépesül a Southfork Ranch, az RTL Klub szerdánként adja majd a családi dráma friss epizódjait, amelyekben Bobby meg Jockey továbbra sem szívelik egymást. Sőt már a gyerekeik sem. Kránitz Lajos 357 részen keresztül kölcsönözte Jockey magyar hangját, az olajmilliomos cinikus kacaját ő maga találta ki.

Ezt a nevetést nem hallhatjuk többé: Kránitz 2005-ben váratlanul elhunyt. Reviczky Gábor kapta meg a nehéz örökséget, ő szinkronizálja az öreg Jockeyt. „Nehezen fogadják el a nézők az ilyen váltásokat. Az egyik kollégámat megverték a VIII. kerületben, mert át merte venni egy szappanopera főszereplőjének hangját, és az állandó nézőknek ez nem tetszett. Ilyesmitől talán nem kell tartanom" - mondta Reviczky, aki annak idején maga is követte olykor-olykor a család intrikákkal teli életét. Más kérdés, hogy Larry Hagmannel soha nem szoríthatott kezet.

Sőt alapvetően egyetlen színésszel sem, akit pályája során szinkronizált. Szerinte az öregedő Jockey egyik fő erénye, hogy árad belőle a gonoszság.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: