2015-05-10 22:20:06• hírek • Blikk.hu

Jobbnál jobb nőknek segít párt találni Istenes

Facér csajok között tölti a nyarat Istenes Bence. Az RTL Klub műsorvezetője alig merte bevallani kedvesének, Csobot Adélnak, milyen felkérést kapott a csatornájától, ami azzal a feladattal jár, hogy a következő pár hónapot olyan hölgyek közelében tölti, akik éppen az igazit keresik.

Az RTL Klubon ősszel kerül képernyőre a vadonatúj társkeresős valóságshow Vigyél el! címmel, és Bence lesz a műsorvezetője. – Alig vártam már egy ilyen feladatot! – kezdte a Blikknek Bence.

– Azt hiszem, ebben a műsorban igazán megmutathatom önmagamat, a műsorvezető szerepén ugyanis szerintem nagyon sok múlik. A társkeresős show-nak leszek a házigazdája, ahol fiatalok keresik a párjukat. Műsorvezetőként természetesen megpróbálok majd segíteni nekik a döntésükben, azt hiszem, néhány jó tanáccsal is el tudom majd látni őket – magyarázta a Blikknek Bence, aki azt is elárulta, emiatt kissé félve vallotta be kedvesének, hogy őt kérték fel a szerepre.

– Nem tudtam, hogyan rea­gál majd. Korábban, amikor felvetődött, hogy lesz egy ilyen műsor, már pedzegettem Adélnak, hogy boldog lennék, ha én vezethetném. Szerencsére nagyon jól fogadta a hírt, és támogat is – tette hozzá Bence, aki alig várja, hogy a férfi versenyzőkkel vívjon majd egy kis kakasviadalt.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: