2014-09-25 13:46:16• hírek • Kocsis Zoltán

Bodea: én elismerem a hibáim, remélem a játékosaim is

A csoport egyik legjobbjának tartja a következő ellenfelet, ezért nehéz meccsre számít vasárnap délelőtt a Mioveni otthonában Cosmin Bodea. Az Olimpia mestere a csütörtök déli sajtótájékoztatón elismerte: követett el hibákat az első két fordulóban.

„Nyilván, minden vesztes meccs után az ember eszi magát, mit rontott el, mit kellett volna másként csinálnia. Talán egy más taktikával, más játékosokkal... Elismerem, követtem el hibákat. De remélem játékosaim is elismerik, hogy ők is hibáztak", jelentette ki Bodea.

A mester elmondta, a Karánsebesen (0-1) és Campinan (0-2) elszenvedett vereség után a Pankota elleni hazai 3-1-es sikert követően rendeződtek a dolgok az öltözőben, ahol a hangulat pozitív irányba változott. „Az elmúlt időszakban sokat beszélgettem a fiúkkal. Megpróbáltam megértetni velük, hogy munka nélkül nincs siker. Remélem megértették és ennek megfelelően állnak majd ki Mioveniben a pályára", magyarázta Bodea.

„Ha a két újonc elleni meccseket esetleg kissé felületesen kezelték a fiúk, most erre tényleg nincs okuk. A Mioveni a csoport egyik legjobb csapata, amely minőségi focira is képes. A héten igyekeztünk kijavítani a védelemben elkövetett hibákat és remélem a támadások befejezésekor is jobban koncentrálunk. Campinán legalább négy-öt nagy helyzetet kihagytunk. Márpedig így nehéz pozitív eredményt elérni", magyarázta Bodea.

A keret kapcsán a tréner elmondta, Gavrilescu szemöldökét össze kellett ölteni a Pankota elleni meccs után, Iuhas ujjtörését pedig kezelték, így ők is pályára léphetnek, akárcsak a szombati meccset izomsérülés miatt kihagyó Bostina. A keret minden tagja harcra fogható tehát - igaz ez még akkor is, ha Onicas még nincs olyan állapotban, hogy 90 percet a pályát töltsön.

A korábbi kiváló csatár, Claudiu Nculescu által irányított Mioveni az első fordulóban hazai pályán 2-0-ás vereséget szenvedett a Temesvár ellen, majd gól nélküli döntetlen ért el a Valcea otthonában valamint otthon a Resita ellen. Első és eddigi egyetlen győzelmüket a havasalföldiek is a legutóbbi fordulóban érték el, amikor 1-0-ra nyertek Nagyváradon.

„A fiúkkal megnéztünk egy CD-t a Mioveni eddigi meccseivel. Természetesen meg fogjuk nézni őket csütörtök este az Astra elleni kupameccsen is. Remélem, a kupameccs miatt fáradtabbak lesznek vasárnap", mondta Bodea. „Szeretnénk gyorsan megszerezni a vezetést, ez megkönnyítené a dolgunkat", tette hozzá.

A szakember elárulta, az elmúlt napokban tisztázta a helyzetet a legutóbb elégedetlen szurkolókkal is, akik néhány játékos szerepeltetését nehezményezték. A gyufát kihúzó argentin Laso kapcsán elmondta, megbeszélték a dolgot, a légiós pedig bocsánatot kért a társaitól.

Bodea a sajtótájékoztatón elismerte azt is, hogy szüksége lenne még egy baloldali középpályásra és egy olyan csatárra, aki képes megtartani a labdákat, erőszakos és képes letámadni. „Hiányukban mindig improvizálnunk kell, főleg a középpályán. Ezzel kapcsolatban elárulhatom: Mioveni-ben két védekező középpályással állunk majd fel", jelentette ki az Olimpia edzője.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: