2012-05-09 17:40:18• hírek • Szatmár.ro

Jobb sportpályák a 17-es lakótelepen

Élvezhetőbb és korszerűbb sportolási lehetőség látszik kialakulni a szatmárnémeti Micro 17 lakótelepen. A városvezetés számára is jó ötletnek tűnik az ADEP Sportegyesület kezdeményezése a volt UFO bár közelében lévő pályák felújításáról.

- Négy, kézilabdázásra, kosárlabdázásra és focizásra alkalmas, aszfaltozott sportpálya kaphat mű-gyepszőnyeget a 17-es lakótelepen, ha valóban létrejön az az egyezség, ami a tegnapi helyszíni látogatás alkalmával, nekünk is kivitelezhetőnek tűnik. - nyilatkozta Ilyés Gyula szatmárnémeti polgármester a sportpályák szerdai meglátogatásakor.

A sportegyesület, Adrian Pricop elnök tolmácsolta elképzelései szerint, ha megkapják a pályák használati jogát, az általuk befektetett pénzből komfortosabbá tennék a pályákat, ülőhelyeket is kialakítanának a nézők számára, pontra tennék a 12 éve létrehozott, mára kissé elhanyagolt létesítményt.

Ha a város tanácsosai jóváhagyják az ebben a hónapban eléjük kerülő tervezetet, tájékoztatott Ilyés, iskolák, egyesületek, vállalkozások szervezhetnének itt meccseket, bajnokságokat, ahogyan a közelben lévő iskolák is ide szervezhetnék sportfoglalkozásaikat.

- Az utóbbi négy évben a szatmári RMDSZ-nek sikerült felszálló ágba lendíteni a sportéletet a városban, az ilyen jellegű kezdeményezésekkel is ennek szeretnénk támogatást nyújtani - tette hozzá a helyszínen Kereskényi Gábor alpolgármester.

A pályák felújítása volt a téma

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: