2008-10-02 14:22:36• hírek • Szatmar.ro

Jobb játék kell

Az UEFA-kupában szereplő öt román csapat bármelyike továbbjuthat az első mérkőzések után.

Az eredmények bíztatóak, a mutatott játékkal azonban komoly gondok akadtak. A Temesvár van a legnagyobb gondban, a hazai vereség nem éppen a legjobb kiindulópont, de a CFR megmutatta, hogy lehet nyerni idegenben is. Ráadásul a bánságiak nem játszottak rosszul hazai pályán sem, a mérkőzés első és utolsó periódusában uralták is a játékot, de ez nem volt elég a Partizan Belgrad ellen. A csapat cseh edzője, Dusan Uhrin tisztában van a helyzettel, de szerinte 30% esélyük van a továbbjutásra, és ezért meg fognak majd küzdeni.

Jobb helyzetben van a Vaslui, amely gól nélküli döntetlent játszott a Slavia Praga otthonában és főleg az első félidőben jó focit mutattak. Visszatért ráadásul Burdujan, de a csapat tulajdonosa tart a csütörtöki visszavágótól. „A Slvaiát a Steaua sem tudta legyőzni tavaly és a csapatunk nem úgy szerepel mostanában, mint ahogy szeretnénk”, nyilatkozta Adrian Porumboiu.

Az Urziceni kifejezetten jól játszott a Hamburg otthonában, a visszavágó azonban nehezebbnek ígérkezik, mert gólt kell lőni a biztos továbbjutáshoz. A hazaiaknál lassan mindenki felépül, a vendégeknél is csak Castelen hiányzik, ez nem okozhat gondot tehát a két edzőnek.

A Rapid és a Dinamo szinte alulmúlták egymást az első mérkőzésen a Wolfsburg illetve a Nijmegen ellen (a különversenyt a vasutasok nyerték) és a visszavágó sem lesz könnyű. A Rapidnál ráadásul áll a bál, az edző alatt inog a kispad, a csapat sorra halmozza a vereségeket a bajnokságban. A piros-fehéreknél annyiban jobb a helyzet, hogy vezetik a bajnokságot, az ellenfelük is könnyebbnek tűnik, kidőlt a sorból viszont Marius Niculae.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: