2011-02-12 16:00:50• hírek • MTI

Jobb egy kutya, mint egy okostelefon

Egy most megjelent amerikai tanulmány szerint a férfiak jól teszik, ha inkább rejtegetik okostelefonjukat és más high-tech játékszereiket, mivel a nők sokkal inkább vonzódnak potenciális partnerük kutyájához, mint bármilyen szuper "kütyühöz".

Ez rossz hír a "geekek", az új technika megszállottjai számára, akik azt hiszik, hogy imponáló az elektronika. A retrevo.com műszaki cikkekkel kereskedő webáruház által ezerfős mintán készített, Az iPhone egyáltalán nem olyan menő, mint gondolnád elnevezésű felmérés szerint a férfiak többsége szerint csábító dolog az okostelefon, ám a nőknek csak 36 százaléka osztja ezt a véleményt.

"A 35 évesnél fiatalabb nők nagyobb része egy férfi kutyáját vonzóbbnak tartja a kütyüknél" - olvasható a felmérés összegzésében. A nők és férfiak ezenfelül nem egyformán találják "szexinek" a könyvolvasást és egy Apple iPad látványos használatát. Általános tanács tehát, hogyha férfiként meg akarjuk találni életünk párját, akkor jó, ha a szívünknek oly kedves elektronikai felszereléseinket diszkréten kezeljük.


Inkább egy kutya, mint az okostelefon, ha csábításról van szó
Inkább egy kutya, mint az okostelefon, ha csábításról van szó


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: