2016-11-17 15:01:59• hírek • Szatmár.ro

Jó zsaru - rossz zsaru - új időpontban Szatmárnémetiben

A Szakszervezetek Művelődési Házában lép fel Stohl András és Szabó Győző.

Az eredeti tervekkel ellentétben nem november 25-én, hanem szervezési okok miatt december 5-én mutatják be Szatmárnémetiben a Szakszervezetek Művelődési Házának színpadán a Jó zsaru - rossz zsaru című darabot, melynek főszereplői két magyarországi sztárszínész: Stohl András és Szabó Győző. A kezdési időpont 19 óra.

"A december 5-én megrendezendő Jó zsaru - rossz zsaru sötét, fordulatos és torokszorító mese két közrendőrről, akiknek az élete egy napon örökre megváltozik. A darab, melynek eredeti címe A Steady Rain (Konok eső), a film noir klasszikusainak komor világát idézi meg. A nagydumás Denny és a magának való Joey óvoda óta legjobb barátok, rendőrjárőrként naponta együtt róják Chicago utcáit. Nagy álmuk, hogy egy nap olyan nyomozók legyenek, mint Starsky és Hutch. Ám egy bűnös városban még egy zsarunak is nehéz ártatlannak maradni, a túlélésért vívott harc pedig még a legigazabb barátságokat is veszélybe sodorja.

A Centrál Színház bemutatója - mely az ősbemutató után a világon az első - sem szokványos szereposztású: a Beugró és egy sor közönségfilm kedvence, Szabó Győző és a kivételes tehetségű Stohl András játssza a két járőrt" - áll a szervezőktől kapott közleményben.

Az előadásra jegyeket elővételben az Északi Színház jegypénztárában lehet váltani.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: