2018-04-11 15:44:43• hírek • Bede Emőke

Jó ügy érdekében fognak össze a szatmári mulatós sztárok

A Bertici Fivérek és a Royal Team Zenekar neve már évek óta egyet jelent a hajnalba nyúló mulatással, május 18-án azonban azt is megmutatják, hogy miként lehet összefogni egy nemesebb cél érdekében.

A szatmári mulatós műfaj legismertebb arcai ugyanis május 18-án jótékonysági nagykoncertet tartanak a Szakszervezetek Művelődési Házában, hogy közösségünk egy nagyrabecsült nőtagjának nyújtsanak segítséget. „Ő a barátunk. Ő minden szatmári legjobb barátja. Mosolyog a hangja és életteli személyisége vidámságot visz minden koránkelő reggelébe” –jellemzik őt a zenészek a Facebookon közölt felhívásukban.
 

A belépők eladásából befolyt összegről és az ezen felül összegyűlt adományokról bizton állítható, hogy jó helyre kerülnek, ugyanis minden bani a mindnyájunk által kedvelt személy gyógykezelését támogatja majd. A Bertici Fivérek és a Royal Team Zenekar által kitűzött cél eléréséhez azonban a nagylelkű szatmáriak segítségére is szükség van.
 

Ha Te is szeretnél részt venni a május 18-án, 19 órától kezdődő jótékonysági nagykoncerten, már április 17-től belépőt válthatsz rá a Netmedia Produkció jegyirodájában, a Grigore Alexandrescu utca 10. szám alatt (telefonszám: 0725 985 005), vagy a zenekarok tagjainál (Kerner Tibi: 0740 031 221, Kófity Henrik: 0740 751 241, Bertici Attila: 0724 030 060). Egy jegy ára mindösszesen 20 lej, viszont ha a nemes cél érdekében nagyobb összeget szeretnél felajánlani, azt a helyszínen felállított urnáknál megteheted. A befolyt összeg a koncert végén kerül átadásra. A szervezők a mulatós dallamok szerelmesei mellett azokat is nagy szeretettel várják, akik szívügyüknek tekintik közösségük egy tagjának megsegítését.


Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: