2013-10-04 13:28:45• hírek • Kocsis Zoltán

Jó tanács a Poszettől: készüljenek fel a hidegre a szatmáriak

Feltartóztathatatlanul közeledik a hideg évszak és bizony mindannyiunknak megfelelően fel kell készülnünk rá. Nagyon fontos, hogy a fűtőberendezéseket kellő ellenőrzés alá vessük, hogy a későbbiekben ne legyen részünk kellemetlen meglepetésekben.

Szervízszerződés keretein belül a Poszet kft. biztosítja valamennyi ellenőrzés elvégzését és meghibásodás elhárítását. Ismert tény, hogy a jelenleg érvényes törvények kötelezővé teszik a földgázzal működtetett fűtőberendezések időszakos ellenőrzését. Ezeket az ellenőrzéseket nem csak a gázszolgáltató E.ON-nak, hanem a megfelelő engedéllyel rendelkező cégeknek is el kell végezniük. Mindezeket figyelembe véve a Poszet kft. minden egyes megkötött szerződés esetén felajánl egy ingyenes ellenőrzést.

Ezzel párhuzamosan a Poszet kft. elvégzi a kazánok időszakosan kötelező ISCIR vizsgáját is. Mindazok, akiknek ISCIR-szerződésük van a Poszet kft-vel és annak lejárta előtt legtöbb 30 nappal jelzik hosszabbítási szándékukat, 10%-os kedvezményben részesülnek. A nyugdíjasok további 10%-os kedvezményt kapnak.

Fontos tudnivaló, hogy a törvényes előírások betartásának hiánya esetén az E.ON nem habozik felfüggeszteni a gáz szolgáltatását. Amennyiben az olvasó nem szeretne ebbe a kellemetlen helyzetbe kerülni és ISCIR-engedélyt szeretne szerezni, szervízszerződést kíván kötni vagy többet szeretne megtudni a különböző kazánokról, fűtési berendezésekről, az keresse a Poszet kft.-t a 0742 708 708-as számon.

Megnyílt a virtuális üzlet

Annak érdekében, hogy ügyfeleiknek megkönnyebbítsék a vásárlást a Bujorului utca 52 szám alatti üzletben, a Poszet kft. megnyitotta virtuális boltját a www.instalatorul.net cím alatt. Az online üzlet előnye, hogy nem kell elmenni az boltig, otthon a kényelmes fotelből villámgyorsan el lehet készíteni a rendelést. Ráadásul 1500 lejes vásárlás fölött ingyen házhoz is szállítják a megvásárolt terméket.

Emlékeztetőül: az év végéig folytatódik a Poszet Tombola 2013 akció is. Bővebb információkat a Bujorului utca 52 szám alatt vagy a www.poszet.ro. oldalon talál minden érdeklődő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: