2013-12-01 13:10:15• hírek • Szatmár.ro

Jó koncerteket és sok jókedvet hoz a Mikulás

Kétnapos rendezvényt tart idén az RMDSZ és a City Rádió: itt lesz az Irigy Hónaljmirigy és Takács Nikolas is.

A tavalyi rendezvény mintájára újra megszervezik a Mikulásnapot - igaz, ez idén sokkal nagyobb lesz, hiszen két napig tart. December 6-án és 7-én az új városközpont, pontosabban a Gödörben és környékén kürtöskalács-sütők, Mikulás-bazár, kitűnő Nachbil-borból készült forraltbor és több koncert várja a családok apraját-nagyját, a gyerekek pedig még a Mikulással is személyesen találkozhatnak!

Előtte kedden és csütörtökön óvodások kóstolnak bele a mézecskalácssütés rejtelmeibe a város egyik pékségében - az itt elkészített édességeket pedig a hétvégi rendezvényen vásárolhatják meg azok, akik ezzel segíteni szeretnének a hátrányos helyzetű gyermekeken. A bevételt ugyanis a szervezők jótékony célra ajánlják fel.

A Mikulásnap megnyitóját pénteken, december 6-án fogják tartani 11 órai kezdettel, majd 14 óráig a színpadon óvodás és iskolás csoportok ünnepi műsorai lesznek láthatók. Aztán Szatmár megyei kórusok lépnek színpadra, karácsonyi hangulatot varázsolva dalaikkal, majd Cserey Csaba tart interaktív dobshowt. 17 órától a Harag György színtársulata lép az újközpontban felállított színpadra, amit 18.30-tól az XXL zenekar koncertje követ.

20 órától pedig a szatmáriak körében is nagyon népszerű paródia-együttes, az Irigy Hónaljmirigy lép színpadra Sipos Peti - Molnár Imi - Csernoki "Atom" Anti - Kabai Laci felállásban. Az IHM többször járt már Szatmárnémetiben, koncertjük viszont mindig fergeteges és vicces volt, úgyhogy ezt sem szabad kihagynia senkinek, aki egy kis szórakozásra vágyik.

Szombaton 16.30-tól a Nem Juci és a Grand Mexican Warlock együttesek koncertje nyitja a rendezvényt, majd 18.45-től a Jazz Waves Trió fog zenélni. 20 órakor rövid táncbemutató lesz a színpadon, majd 20.15-től az első magyarországi X-faktor széria egyik közkedvelt énekese, Takács Nikolas fog koncertezni. A különleges hangú fiatalember koncertjét már biztos nagyon sokan várják!

Takács Nikolas

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: