2013-04-12 20:24:42• hírek • Szatmár.ro

Jó játék, megérdemelt győzelem

Jövő szombaton az Olimpia a Kolozsvári Sanatatea csapatát látja vendégül.

Sikerült a visszavágás: az Olimpia újabb győzelmet aratott, egy góllal nyertek a fiúk Désen.

Egy gólos Olimpia-győzelemmel ért véget a szatmári csapat péntek délután Désen lejátszott mérkőzése. Egyfajta visszavágó is volt ez, hiszen az őszi idényben a Désiek elvitték a három pontot, ráadásul egy kritikán aluli és egyoldali bíráskodás jellemezte összecsapást követően.

Csík Tibor és Ioan Dragomir fiai végig uralták a péntek délutáni meccset. Két nagy kapufát is lőttek az első félidőben, a gól viszont csak a 68. percben jött össze: Gavrilescutól indult az akció, a labda Homorozanhoz került, aki továbbadta Kinczel Jánosnak - aki a kapott labdát a hálóba juttatta.

III. Liga, 19. forduló, 5. csoport: Dési Unirea-Szatmárnémeti Olimpia 0-1 (Kinczel 68.).
Az Olimpia összeállítása: Suta - Glodean, Iuhas, Mureşan Fl. (Homorozan), Hanus, Gavrilescu, Villand, Micas, Dragos (Danila), Kinczel (Roghina 77.), Bujor (Botos 90.).

További eredmények: Pankotai Soimii - Borossebesi National 5-0, Vajdahunyadi FC - Gyulafehérvári Europa 4-0, Fugyivásárhelyi CS - Aranyosgyéresi Seso 1-1, Zilahi FC - Petrozsényi Jiul 3-0 (a Jiul visszalépett a bajnokságból), Máramarosszigeti Plimob - Tordai FCM 3-0 (a Tordát kizárták a bajnokságból). A Kolozsvári Sanatatea állt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: