2020-06-13 10:28:38• hírek • Bede Emőke

Jó hír érkezett a sofőrjelöltek számára

Az autóvezetői engedélyre pályázók gyakorlati vizsgáztatása már június 2-án elkezdődött, az elméleti ismeretek próbatételéről azonban nem mondható el ugyanez, hiszen azok megrendezését sokak bánatára még nem indították újra a hónap elején.

Nos, jó hírrel szolgálhatunk mindazoknak, akik már tűkön ülve várták, hogy részt vehessenek az elméleti vizsgán, ugyanis június 15-től ismét lehet jelentkezni a jogosítvány megszerzésében kulcsfontosságú számonkérésre. Fontos azonban tudni, hogy a Vezetői Jogosítvány- és Gépjárműnyilvántartó Közszolgáltat Petőfi utcai székhelyére csak azok léphetnek be, akik előjegyzéssel rendelkeznek, és nekik is kötelező módon szájmaszkot kell viselniük.


A március és május közötti tevékenységről

A Vezetői Jogosítvány- és Gépjárműnyilvántartó Közszolgáltat tevékenységére is rányomta bélyegét a koronavírus-járvány által előidézett helyzet, a március és május közötti időszakban ugyanis mindösszesen csak 4579 forgalmi engedélyt és 1684 ideiglenes forgalmi engedélyt adtak ki. Viszonyításképp az előző év ugyanezen időszakában a közszolgálatnál 6359 forgalmit és 2910 ideiglenes forgalmit vehettek kézhez az ügyfelek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: