2010-07-13 07:18:41• hírek • Póti Orsolya

VI. Backerei Fastus Viking Motoparty

Óriási bulik és izgalmas vetélkedők sorozata lesz az idei Backerei Fastus Viking Motoparty - ígérik a szervezők. A szinte három napon át zajló motorostalálkozóból idén sem maradhatnak ki a szép lányok, hideg sörök és a jobbnál jobb koncertek.

A Szatmár megyei Mezőpetri idén harmadjára ad otthont a motorosok találkozójának, ahol augusztus 5. és 7. között hatalmas bulira számíthatnak a látogatók. A tavalyi motorostalálkozó több mint négyezer érdeklődőt csalt ki egy kis szórakozásra, melyből körülbelül ezren érkeztek motoron. A motorosok idén is benevezhetnek a motorosvetélkedőkre, a lassúsági versenyre és a motorszépségversenyre is. Ezenkívül még számos izgalmas vetélkedő vár a kikapcsolódni vágyókra. Lesz baltadobálás, iszapbirkózás, sörivóverseny, kötélhúzás, hordógurítás, szkander és a Szatmár.ro vizes pólóversenye sem maradhat el. Lesznek szép lányok, hideg sörök és minden ami egy igazi motorostalálkozóhoz kell.

A találkozó első napján fellépő Blues Company zenekar pajzán szövegeivel és ritmusos dalaival emeli majd a hangulatot. Péntek este a népszerű AB/CD együttes zenéjére tombolhatnak a résztvevők, majd szombat hajnalig tartó buli  következik a Matador együttessel. Szombat este a Crimson, a magyarországi Moby Dick zenekar, és a Wan-ted együttes koncertje zárja a találkozót.


A Moby Dick zenekar
A Moby Dick zenekar


Természetesen nem maradhat el a találkozón résztvevő motorosok felvonulása, valamint Hidi Miki fantasztikus motorosbemutatója sem. Esténként kialakulnak majd a „motorospárbajok", és Erotic Showban sem lesz hiány.

„Az idei találkozóra még több motorost várunk, mert időközben mi is egyre több klubbal ismerkedtünk meg. A nemzetközi motorostalálkozónkon tavaly részt vettek angliai, holland, új-zélandi és magyarországi motorosok is. Reméljük az idei találkozó is egyre több külföldi látogatót vonz majd. A Viking Motoparty célja, természetesen az új motorosklubokkal való megismerkedés, és nem utolsó sorban a szórakozás. Szatmárnémetiben sajnos nincs lehetőség egy ilyen jellegű találkozó megszervezésére. Nincs megfelelő hely, és támogatást sem kaptunk senkitől, de szerencsére Mezőpetri már harmadik alkalommal ad otthont a Viking Motorosklub nyári bulijának." - mondta el Nagy Attila a motorosklub elnöke.

A Backerei Fastus Viking Moto Partyra egy napijegy 20 lejbe kerül, viszont aki három napra vált belépőt kedvezményben részesül, azaz 50 lej ellenében vehet részt a motorosok találkozójának összes programján.


Blues Company
A Blues Company együttes


A VI. Vikng Motoparty részletes programja:

Augusztus 5. Csütörtök

14.00 - Kapunyitás, sátorverés
22.00 - Blues Company koncert

Augusztus 6. Péntek

14.00 - Vikingek bemutatkozása,
Motoros vetélkedők lassúsági verseny, hordógurítás, lovagi torna vetélkedők.
18.00 - Hidi Miki Streetfight bemutató
22.00 - AB/CD koncert
24.00 - hajnalig tartó buli a Matador együttessel

Augusztus 7. Szombat

14.00 - Motoros felvonulás (Mezőpetri - Nagykároly)
15.00 - motoros vetélkedők...Beer jumping, baltadobálás, ügyességi versenyek, hangerőmerés, motorszépségverseny, szkander, Szatmár.ro vizes pólóverseny.

20.00 - Crimson koncert
21.00 - Sztriptíz Show
22.30 - Moby Dick koncert
00.30 - Wan-ted

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: