2010-08-07 03:45:04• hírek • Póti Orsolya

Jó hangulatban zajlik a motorostalálkozó

Az elmúlt két napban a Blues Company, a Black Diamond, az AB/CD és a Matador együttes szórakoztatta a Mezőpetribe látogatókat. A Backerei Fastus Viking MotoParty számos meglepetést tartogat, és egy fergeteges bulit ígér a mai napra is.

Már csütörtöktől gyülekeznek a motorosok Mezőpetribe, a Backerei Fastus Viking MotoParty helyszínére, amit hatodjára szerveznek meg a Viking motorosklub tagjai. A szép számban összegyűlt motorost és rock zenét kedvelő közönséget még az eső sem tartotta vissza attól, hogy jól kitombolja magát a magyarországi AB/CD tribute zenekar fergeteges koncertjére. Ezt követően legtöbben a Matador együttessel buliztak hajnalig, vagy a sátraknál kortyolgatták a hideg söröket. A Viking Motorosklub a koncertek közben új tagokkal bővült; müncheni és magyarországi motorosok is csatlakoztak a klubhoz.

Azonban még koránt sem ért véget Észak-Erdély legnagyobb bulija, hiszen a szervezők a mai napra is tartogatnak meglepetéseket, és továbbra is színvonalas koncertekkel várják a közönséget. A hagyományokhoz híven 14 órától motorosfelvonulás veszi kezdetét: több száz motoros Nagykárolyig robog el, és majd visszatérnek a találkozó helyszínére, ahol rengeteg vetélkedő vár majd rájuk. Azok sem unatkoznak majd, akik motor nélkül érkeznek ki, hiszen lesz sörívóverseny, baltadobálás és ma szervezi meg a Szatmár.ro a vizes-póló versenyt is.

A versenyeket koncertek és Erotic Live Show követi. Fellép a magyarországi Moby Dick zenekar, mely bizonyára sokak nagy kedvence. A Backerei Fastus Viking Motopartyt a Wanted együttes zárja, és azt hajnalig tartó óriási buli követi.



Képgaléria:

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: