2010-11-26 12:37:33• hírek • Szatmár.ro

A Báránnyal buliztak a gólyák

Dj. Bárány Attila, Magyarország jelenlegi legmenőbb lemezlovasa pörgette a lemezeket az SzMDSz idei gólyabálján. A sztár fellépésére dugig megtelt az Insomnia klub szatmári fiatalokkal. A rendezvényen a Szatmár.ro is ott volt és ahogy szoktuk, most is bulifotóztunk!

Szatmárnémetiben inkább a péntek-szombat tartozik a bulis napok közé, most azonban csütörtökön bolydult meg az ifjúsági élet. Az Insomnia Clubban tartotta Gólyabálját a Szatmári Magyar Diákszövetség - követve az egyetemista gólyabálok hagyományait: nagy buli, különösebb vetélkedők nélkül és egy ütős meghívottal. Nos, az ütős meghívott Bárány Attila volt, aki most a legtrendibb lemezlovasnak számít Magyarországon.

A szórakozóhelyen már 22 óra körül duzzadni kezdett a tömeg, az igazat megvallva talán a szervezők sem számítottak rá, hogy ennyi fiatal vesz majd részt a bulin. A lemezlovas éjfél körül érkezett meg, érkezése hírére pedig csak özönlöttek a bulizók az Insomniába.

Az bulizóknak lehetőségük volt érkezéskor tombola vásárlására is, ami ugyan csak 2 lejbe került, de egy igazán nagy ajándékot hozott a nyertesnek. Az éjszaka folyamán ugyanis egy Benelux-államokbeli többnapos kirándulás volt a fődíj - ennek Lőrinti Richárd és Simf Antal örülhetett.




Képgaléria:


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: