2016-08-06 12:33:43• hírek • (x)

Jó hangulatban telt a Poszet kft. csapatépítője

A Beach Clubban tartott eseményen a cég munkatársai focimeccsen mérkőztek meg a szerelőkkel.

Minden cég életében fontos pillanatok a csapatépítő rendezvények. Ilyenkor erősödik a munkatársak között a baráti viszony, sikerül kiengedni a munka során felgyülemlett feszültséget, na meg lehetőség van a felhőtlen szórakozásra is. Ez mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy a következő hónapokban az alkalmazottak sokkal jobban érezzék magukat a munkahelyükön, ami nem egy elhanyagolható tény.

A Poszet Kft. több mint két évtizedes sikertörténete során talán nem is volt év, amikor kimaradt ez a programpont. Idén pénteken, augusztus 5-én tartották a nagy csapatépítő összejövetelt a Beach Club területén. Erre több mint száz személy kapott meghívást, a cég alkalmazottai mellett olyan víz- és gázszerelők, akik egész évben lelkes vásárlói a Szerelők Boltjának.

"Ritkán van olyan, hogy így össze tudjanak ülni a munkatársak, hiszen sok alkalmazott az ország több megyéjében, Brassó, Hunyad, Temes megyékben dolgoznak, a felvállalt munkáktól függően" - magyarázza Poszet Ferenc, a cég tulajdonosa, aki most is bebizonyította: kitűnő házigazda.

Most össze tudott ülni a teljes Poszet-csapat, akiket a tulajdonos egy kellemes hangulatú grillpartira hívott meg. Már 16 óra után egy nagy üstben sült a krumpli, a rostélyon házi készítésű kolbász, na meg miccs, flekken sült. Az étvágyat a cégtulajdonos legendás hírű Vászka-pálinkája hozta meg, a sültek után pedig a szintén saját házi bor segített az emésztésben.

A csapatépítő buli részeként az alkalmazottak és a szerelők csaptak össze a focipályán. Hogy mi lett az eredmény az nejm is lényeges, hiszen a jókedv, a drukkolás izgalma annál sokkal többet számított.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: