2012-03-12 13:04:27• hírek • Szatmár.ro

Jó hangulat és ízletes falatok a Chilly Csárdában

Már megszokhattuk, hogy a szatmárnémeti Chilly Csárda Étterem mindig otthonos ízekkel, különleges gasztronómiai fogásokkal lepi meg a kulináris élvezetek rajongóit. Ezúttal a étterem tágas és hangulatos rendezvényteremben is fogadja vendégeit a Petőfi Sándor utcában.

A csárda jellegű étterem már évek óta kellemes környezetet biztosít egy kiadós reggelihez, egy finom ebédhez, vagy akár egy romantikus vacsorához. Az étterem fiatal csapata - a kiváló szakácsok - mindig azon iparkodnak, hogy otthonos ízű, de mégis különleges finomságokkal lepjék meg vendégeiket, így azok nem panaszkodhatnak, hiszen tányérjukra nagy adagok és finom falatok kerülnek.

Az étterem kínálatát soha nem lehet megunni, hiszen a menü folyamatosan változik, mindig vannak új ételek, és egyre csak bővítenek a kínálaton. Egy-egy fontosabb ünnep alkalmával speciális menüvel is meglepik az ínyenc falatokra vágyókat a fiatal vendégfogadók.

A változatos menü mellett a jó hangulatról is gondoskodik a csapat, hiszen különféle rendezvénynek is otthont ad a Chilly Csárda, mely januártól nyitotta meg közel száznegyven férőhelyes rendezvénytermét.

A hangulatos terem az alig három hónap alatt számos eseménynek adott otthont: fergeteges szilveszteri buli, pótszilveszteri buli, farsangi mulatság volt itt, de ünnepelhettek Valentin napot, majd Nőnapot is a szórakozni vágyók.



Nemrégiben a Szatmári Nemzetiségek Népi Együttesének tagjai léptek fel, német polkával, szatmári verbunkkal és sokféle más tánccal, valamint a legszebb magyar népdalokkal örvendeztetve meg a közönséget. A néptánc est nem volt egyszeri alkalom, hiszen hamarosan ismét sor kerítenek egy feledhetetlen mulatságra.

A rendezvényterem még lefoglalható lakodalmakra, különféle családi, vagy baráti összejövetelek és egyéb eseményekre. Ha ízletes ételekre és jó hangulatra vágyik, nem kell tovább keresgélnie: térjen be nyugodt szívvel a Chilly Csárda Étterembe. Érdeklődni a 0748775266-os telefonszámon lehet.

Az étterem csapata különféle meglepetéssel készül vendégeinek. A részletekről hamarosan mi is beszámolunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: