2008-04-30 14:18:22• hírek • Anna Szelényi

Öregedés elleni diéta

j0402318Ha hiszed, ha nem a fitalság széruma elérhetőbb, mint gondolnád!
Bizonyára mindenki szeretne felfedezni az a módot, amely lelassítaná az öregedést. Mégis a szép és egészséges test titka annyira kezünk ügyében van…

Gyümölcsök és zöldségek

A zöldségek és a gyümölcsök valódi kincses ládák. Egészséget nyersz, ha naponta 4x, 5x alkalommal fogyasztod őket. Az eper, a szamóca, a narancs és a zöld alma C-vitaminban gazdag, valamint a sötétebb színű gyümölcsök elegendő A-vitaminnal látják el a szervezetet.

Müzli

muzliA vitaminokban gazdag és tápláló gabonapehely (rizs, búza, kukorica, stb.) olyan rostokat tartalmaznak, amelyek csökkentik a koleszterin felszívódását és megelőzik a szívbetegségek kialakulását. Töltődj fel energiával és fogyassz legalább heti 3 alkalommal gabonapelyhet.

Hal

A Szívbetegségek Amerikai Egyesülete minimum heti 2 alkalommal ajánlja a hal fogyasztását. Legfőképp az óceáni hal Omega 3-ban gazdag, amelynek számos jótékony hatása van, többek között a szívinfarktus megelőzése.

Joghurt

A tejtermékek jótékony hatása mellett a joghurt elősegíti a gyomorműködést. Az egészség javítása érdekében iktasd be a joghurtot a nap étkezésekbe.

Dió

A B és E- vitaminban gazdag gyümölcs jótékony hatása számos területen bizonyított: szív és érrendszeri problémák, az idegrendszer működése, valamint az emésztőrendszer. Ezen kívül a dióban található zsírok elősegítik a kollagén termelődését, melynek hatására a bőr puhább és rugalmasabb lesz. Mivel a dió magas számú kalóriát tartalmaz nem ajánlott a nagy mennyiségben való fogyasztása.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: