2012-09-14 08:11:39• hírek • Blikk.hu

Jimmy halálosan szerelmes volt Gregorba

Bár rengetegen suttogtak róla, eddig soha senki nem erősítette meg, hogy Zámbó Jimmy (†42) és Gregor Bernadett (40) valóban egymás szeretői lettek volna.

Szerelmük titkát a Király magával vitte a sírba, a szépséges színésznő pedig azóta sem fedte fel az igazságot. Berni soha nem tagadta, hogy közeli kapcsolatban álltak Jimmyvel, de a szerelmi viszonyt nem ismerte be. Ahogy a közeli barátok sem, egészen eddig. Lagzi Lajcsi (51) ugyanis a Frizbi felvételén elárulta, Jimmy  neki egyszer vallomást tett: halálosan szerelmes Gregor Bernadettbe.

Lagzi Lajcsi éveken keresztül állt a Király mellett, s nem munkakapcsolat volt az övék, hanem barátság, annak ellenére, hogy a trombitás szerint Jimmy nehéz természetű ember volt. Mindent tudott a Királyról, a botrányait és a szerelmi kapcsolatait is.

- Nem illik kibeszélni más nőügyeit, de hát ezt mindenki tudta: Jimmy teljesen beleesett Gregor Bernadettbe! Egyszer a helyzet odáig fajult, hogy a felesége el is költözött otthonról. Jimmy akkor nagyon szerette volna velünk tölteni a szilvesztert, de mi Délvidéken koncerteztünk. Így Jimmy Fásy Ádámékhoz csatlakozott. De legalább négyszer felhívott aznap este, és többször is elmondta, hogy halálosan szerelmes Bernadettbe - árulta el a Király sírba vitt titkát Lagzi Lajcsi.

A Blikk rábukkant egy képre, amelyen 2000 tavaszán egy elkapott pillanatban Jimmy félre nem érthető módon csókot lehel Berni szájára. Mi ez, ha nem bizonyíték? Korábban bármelyik közeli barátjánál próbáltak tapogatózni, bárki felhozta a Jimmy és Gregor közötti viszonyt, senki nem erősítette meg. Még maga Edit asszony sem tudta biztosan, hogy csalja-e a férje, csupán sejtette.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: