2010-07-03 13:15:39• hírek • Balog Anita

Jetcar, 15 ezer lóerővel!!

Romániában első alkalommal volt látható az idei Opel Drag Racingen az a németországi Jetcar, amelybe egy F16-os vadászrepülőgép motorja van beszerelve. Fantasztikus látni és emlékezetes hallani az autószörnyet. A Drag Racing két napja alatt több alkalommal is jetcar-bemutatót fognak tartani.

Első látásra csak egy dizájnos verdának tűnt a Németországból érkezett Dragonhunter nevű jetcar, ám amikor a repülőtér betonján a pilótája megnyomta kicsit a gázt, már tudtuk: nem mindennapi autószörnyet láthatunk, első alkalommal Romániában.

A négykerekűt egy F16-os vadászrepülőgép motorja hajtja, aminek a teljesítménye több mint 15 ezer lóerő. Induláskor 5 g-s nyomás nehezedik a pilótára, szóval nem csak a nézőknek élmény, amikor az autó hosszú füst-csóvával és lángot szórva elindul...

Aki lemaradt az első showról, azért ne keseregjen: szombaton és vasárnap is lesz bemutató!

Az idei Opel Drag Racing szervezői felhívják minden, a rendezvényre vasárnap kilátogató figyelmét, hogy a vasárnapi napra megszüntetik a közönséget fogadó parkoló Aeroclub felőli bejáratát.

Az autóval érkező résztvevőket a Szatmárnémeti Repülőtér főbejáratához várják, innen irányítják majd őket a közönség számára fenntartott parkolóhelyek felé.


Indul a Jetcar, kezdődök a rövid, de hihetetlenül látványos show
Indul a Jetcar, kezdődök a rövid, de hihetetlenül látványos show


Képgaléria:


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: