2018-06-22 11:05:13• hírek • Bede Emőke

Jelöletlen rendőrautó is érintett a kismajtényi balesetben

Komoly közlekedési baleset történt Kismajtény területén: két autó ütközött össze, ennek következtében pedig három személy, köztük egy gyerek sérült meg.

Bár az elsődleges információk is arról szóltak, hogy az egyik érintett autó a Szatmár Megyei Rendőrség egyik jelöletlen, radarral felszerelt járműve, hivatalosan azonban ezt csak pénteken erősítették meg. A jelentés szerint egy 40 éves krasznaszentmiklósi (Sanmiclaus) férfi nem adott elsőbbséget a szabályosan közlekedő másik autónak, melyet egy 42 éves, Túrterebestelepről származó rendőr vezetett, de mellette ült kollégája is. Az ütközés erejétől a rendőrség Skodája egy ház kapujának csapódott, az autó pedig komolyan összeroncsolódott.
 

A baleset nyomán három embert kellett kórházba szállítani: a rendőrautó sofőrjét, illetve a másik autóban utazó 29 éves királydaróci nőt és a 2 éves gyereket. A többiek könnyebb sérülésekkel megúszták, kórházi ellátásra nem szorultak.
 

Mindkét sofőrt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, ezek eredménye szerint egyikük sem italozott, mielőtt autóba szállt. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indítottak eljárást.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: