2011-02-24 13:25:40• hírek • Szatmár.ro

Jelmezes mulatság az oviban

Csütörtökön délelőtt farsangi mulatozást szervezetek a szatmárnémeti 15-ös számú óvoda magyar tagozatosai.

A farsangi mulatságokat a gyermekek élvezik a legjobban, s mára már elterjedtté vált, hogy a tanintézmények farsangi mulatságot rendezzenek, színesítve a szürke hétköznapokat. A Honvéd (Unirii) utcai 5-ös számú óvoda magyar tagozatosai évről évre megünneplik a diákok a farsangot, és természetesen ez idén sem volt ez másképp.

Balaiti Mária és Herman Lucia ovisai már hetek óta lázas izgalommal várták, hogy végre jelmezt öltve, királylányként, varázslóként, katicabogárként vagy éppen oroszlánként mulatozhassanak az óvodában, büszkélkedhessenek ötletes jelmezeikkel.

„Sajnos sokan hiányoztak ma betegség miatt az óvodából, így kevesen öltözhettek be a mai napon. A gyerekek azonban mindig nagyon élvezik a farsangi mulatságot, a héten pedig külön erre az alkalomra tanultunk mondókákat és énekeket" - tudtuk meg az óvónőtől.

A pillangók, tündérek, királykisasszonyok, szuperhősök, szellemek és varázslók vidáman énekeltek a délelőtt folyamán, érdekes és szórakoztató játékokat játszottak. Az ebéd után pedig, ahogyan azt kell, farsangi fánkot, édességeket és üdítőket is fogyasztottak az anyukák és nagymamák jóvoltából.


Jelmezes gyerekek az óvodában
Jelmezes gyerekek az óvodában


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: