2013-07-19 11:24:39• hírek • Kocsis Zoltán

Fotóztak és válaszoltak az olvasók – tanulhatnak a First Drive-val!

A statisztikákat figyelembe véve Szatmár megye sajnos nem tartozik a legbiztonságosabbak közzé, már ami a közúti közlekedést és a balesetek számát illeti: 2012-ben 33 személy vesztette életét a megye útjain, öttel többen, mint 2011-ben. Negyvennyolccal 286-ra emelkedett a balesetek, hetvennel 376-ra a sérültek, tizenhattal 160-ra pedig a súlyos sérültek száma. Ezért is hirdette meg idén a Szatmar.ro a „Balesetmentes közlekedés évét", melyben egyik kiemelkedő partnerünk a First Drive Autósiskola.

Együttműködésünk keretein belül július elején közös játékot hirdettünk. Arra kértük olvasóinkat, fényképezzenek le olyan útkereszteződéseket, amelyek megítélésük szerint balesetveszélyesek. Személyes példamutatás fontosságának tudatában mi is bemutattunk kettőt, és arra kértünk játékos hajlamú olvasóinkat, mondják meg, a nagyobbik kép melyik útkereszteződésben készült. A fényképet beküldők között két 400, a jó válaszolók között pedig két 300 lejes kedvezménykupont sorsoltunk ki.

Az általunk készített fotó (fent) a Nyár (Ilarie Chendi) és a Móricz Zsigmond (George Bacovia) utcák kereszteződésében készült. Gratulálunk a jó megfejtéshez és a 300 lejes kedvezménykuponhoz Csajkos Aliznak és Poszet Kingának.

Nagyobb erőfeszítés, nagyobb jutalom - a fényképeket beküldők közül Kóka Norbertnek és Jank Ivettnek kedvezett a szerencse. Ők 400 lejes kedvezménynek örülhetnek. Ráadásként, amint azt megígértük, fényképeik megjelennek a Szatmár.ro-n.

Kóka Norbert képe

Jank Ivett fényképe

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: