2005-12-11 22:44:51• hírek • Szatmar.ro

"Ilyen emberekkel megyünk Európába"

A román internetezők egy része kárörömmel fogadta a Markó Eszterrel szemben elkövetett bűntényt.

Nagy érdeklődés követte Markó Eszter, a miniszterelnök-helyettes lányával szemben elkövetett bűncselekmény fejleményeit. A román napilapok internetes kiadásaiban megjelent beszámolókat az olvasók közül sokan kommentálták, egyesek rosszindulatúan, mások felháborodva az előttük szólók véleményétől.

Érdekes módon mindenki nemi erőszakról beszél, noha a sértett feljelentésében ilyesmiről nem esik szó, csak testi bántalmazásról - olvasható a mediatica.ro összefoglalójában.

Volt olyan hozzászólás, miszerint Markó Eszter megérdemelte, amit kapott, sőt nem is őt kellett volna megerőszakolni, hanem apját, aki széthúzást kelt a románok és a magyarok között. Mások pfujoltak erre, sokan arra emlékeztetnek, hogy elsősorban emberek vagyunk, s csak másodsorban valamely náció tagjai. Olyan hozzászóló is van, aki szerint minden magyart móresre kellene tanítani. Ez az illető arról számolt be, hogy amiért a román futballválogatott mezét viselte Magyarországon, meg akarták lincselni. Mások erre azzal kontráznak, hogy ilyen nincs, románok jártak még Magyarországon, és semmi bajuk nem történt. "Ilyen emberekkel megyünk mi Európába", jegyezték meg szomorúan többen is, a történtek hírére hurrázók véleményét olvasva.

(Stop)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: