2008-02-13 11:58:30• hírek • Szatmar.ro

"Építsük Európát a gyermekekért a gyermekekkel"

wild_web_woodsAz internet biztonságos használatára tanítja a gyermekeket az Európai Tanács egy online játék segítségével.

Román és Magyar nyelven is hozzáférhető keddtől az a számítógépes játék, amelyet az Európa Tanács dolgozott ki gyermekek számára azzal a céllal, hogy az internet biztonságos használatára tanítsa őket.

A „Wild Web Woods” nevet viselő játékot azért fejlesztették ki, hogy játékos formában segítsen a gyermekeknek megtanulni a biztonságos internethasználat szabályait. Ismert mesék felhasználásával vezeti át a játék a gyermekeket a web veszélyes labirintusán, hogy végül biztonságosan eljussanak a csodás E-városba.

A játék elsősorban a 7–10 éves korosztály számára készült, és először angol nyelven tavaly év végén vált hozzáférhetővé az Európa Tanács honlapján. Azóta elkészült francia, spanyol, német, olasz, lengyel, finn, orosz, portugál, görög, román, török, holland és magyar nyelven is.

Az online játék az „Építsük Európát a gyermekekért a gyermekekkel” elnevezésű program szellemében készült. Célja erősíteni a gyermekek jogait, és megvédeni őket az erőszak minden formájától, beleértve az internet veszélyeit is.

A játék a következő linken keresztül érhető el: Wild Web Woods

 

SB 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: