2012-05-17 18:15:49• hírek • Póti Orsolya

Jelentős könyvadományban részesült a Kölcsey

Immár második alkalommal ajándékozta meg könyvekkel néhány lelkes magyarországi adományozó a Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnáziumot. A tanintézmény vezetősége örömmel fogadta a jelentős könyvadományt és ezúton is köszönetét fejezi ki az adományozóknak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tolcsva község egy önkéntescsoportja - Kádasné Pásztor Katalin, Tóth Lászlóné, Kádas János, Tóth László, valamint Juhász Kálmán - immár második alkalommal lepte meg könyvadománnyal a Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnáziumot. A könyvek átvételében a főgimnázium diákjai segítettek.

A magyarországi adományozók több alkalommal is felkeresnek erdélyi tanintézményeket, azért, hogy segíthessenek a különböző iskolákon. Néha egyesével gyűjtik össze a könyveket, és miután összegyűlt egy jelentős mennyiség, eljuttatják az éppen kiszemelt iskolának.

A Kölcsey ezúttal 8.000 darab angol és német tankönyvvel lett gazdagabb. A könyvek minden korosztály számára hasznosak - tudtuk meg Pataki Enikőtől, a főgimnázium igazgatónőjétől.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: