2018-08-08 10:40:19• hírek • Szatmár.ro

Jelentkezz te is csapatoddal a Máltás Sportnapokra!

Idén szeptember 7. és 9. között Szatmárnémetiben rendezik meg a harmadik Máltás Sportnapokat.

A programot a “Katolikus misszió a közösségépítésért” elnevezésű projekten keresztül valósítják meg a Romániai Máltai Szeretetszolgálat szervezői. A kezdeményezés célja alapvetően az, hogy szorosabb együttműködést tudjanak kialakítani a katolikus közösségek között, új önkénteseket vonzzanak be, támogassák a jótékonysági munkát és az önkéntességet, valamint, hogy egy országos sürgősségi csapatot hozzanak létre arra az esetre, ha segítséget kellene nyújtani bármilyen természeti katasztrófa vagy válsághelyzet esetén.


Persze a rendezvényen a sport szeretetén lesz a fő hangsúly: számtalan izgalmas sporteseménnyel kecsegtet ez a háromnapos időszak, ráadásul szuper lehetőséget kínál a fiatalok számára, hogy ismerkedhessenek. Szívesen mozogosz? A véredben van a versengés? Próbáld ki magad fociban, röplabdában, asztaliteniszben, vagy pörgesd fel magad és legyél te az ügyességi játékok királya vagy királynője!


Bizonyíts magadnak és társaidnak: toborozz magad mellé plusz 5 főt és regisztráljatok még ma! A regisztrációs link ide kattintva érhető el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: